Podrobnosti k opravě přívodu plynu

NÁKLADY: Jak již bylo oznámeno, SVJ plně hradí náklady za opravu plynového vedení až do bytového uzávěru plynu (včetně tohoto uzávěru). Opravy za uzávěrem v bytě si hradí každý vlastník sám. Z tohoto důvodu byl do schránek těch, u nichž je i závada na bytovém vedení, vhozen lísteček, který obsahuje předběžný odhad za část opravy, kterou si každý majitel uhradí sám (zbytek hradí SVJ a vlastník jen umožní přístup ke stoupačce).

Platbu provede pak každý sám po provedení opravy. Pokud by někdo chtěl svého vlastního dodavatele, nechť se obrátí na některou z kontaktních osob dole (netýká se ale společných prostor).

TERMÍN OPRAVY: Firma Intopl, s.r.o., která bude opravu realizovat, připraví rozpis odhadů času, kdy bude která oprava provedena.

DOTAZY A DALŠÍ INFORMACE: Pokud budete mít jakékoli dotazy, obraťte se na Ing. Horáka v domě č. 321 a paní Mickovou v č. 322. Je možné s nimi konzultovat částku a plán oprav dle rozpisu, který dodavatel poskytl.

Následující čísla bytů by měla mít ve schránce lísteček s částkou, ostatní buď mají opravu celou hrazenou v rámci opravy společného vedení, nebo se jedná o byty 2+kk/garsonky, kde není plyn.

Vchod č. 321: č. 2, 9, 11, 12, 14, 15, 17, 18

Vchod č. 322: 2, 3, 5, 6, 8, 11, 12, 14, 15, 18, 20

Upozorňujeme, že firma si vyhradila ve výjimečných případech při zjištění dalších závad provést opravy/účtovat další vícenáklady.

Na závěr upozorňujeme, že všechny závady je nutné odstranit, jinak nebude obnovena dodávka plynu! Proto prosíme, abyste ve vlastním zájmu spolupracovali a zajistili vstup do bytu i odstranění závad na částech rozvodů za plynoměrem.

Děkujeme